Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsitems en ontwikkelingen binnen Interland Techniek. Check regelmatig onze nieuwspagina en volg ons op social media!

 • SIG Air Handling Nederland ontvangt opnieuw certificaat Erkend Leerbedrijf van S-BB

  SIG Air Handling Nederland ontvangt opnieuw certificaat Erkend Leerbedrijf van S-BB

  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB) heeft SIG Air Handling Nederland wederom erkend als leerbedrijf. Er zijn verschillende opleidingen toegevoegd aan het bestaande profiel. SIG Air Handling Nederland biedt al langere tijd stagiaires van diverse opleidingen de kans om zichzelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen binnen de organisatie. Verschillende medewerkers binnen het bedrijf zijn zelf ook ooit begonnen als stagiair.

 • Interland Techniek steunt Clean2Antarctica

  Interland Techniek steunt Clean2Antarctica

  Clean2Antarctica: Door met het zelfontworpen voertuig Solar Voyager, deels gemaakt uit afvalplastic en aangedreven door zonne-energie, te reizen, laten Wilco en Edwin zien dat een duurzame leefstijl zelfs onder de meest barre omstandigheden eindeloze mogelijkheden geeft. 
   

Heeft u vragen?

Of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over onze producten en diensten.