VSK 2018: Bezoek ons in hal 11 - standnummer A032

Van dinsdag 6 tot en met 9 februari zal de VSK 2018 plaatsvinden, binnen Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de installatiesector. SIG Air Handling Nederland grijpt dit vierdaagse evenement aan om binnen het vakgebied van binnenklimaattechniek een nieuw platform te introduceren.
 

Op de stand treft u, naast de vertegenwoordigers van Interland Techniek, collega-vertegenwoordigers aan van alle bedrijven van SIG Air Handling Nederland. Gezamenlijk vertellen wij u graag meer over de introductie van dit nieuwe platform, maar lichten ook graag de innovatieve, slimme en energievriendelijke (totaal)oplossingen van SIG Air Handling Nederland op het gebied van wonen, werken en leren toe. 
 

Mis het niet en noteert u alvast uw bezoek aan onze stand in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij verwelkomen u graag, onder het genot van een hapje en drankje, in hal 11 - standnummer A032.
 

U kunt zich eenvoudig en gratis voorregistreren door gebruik te maken van deze link - graag tot binnenkort!
 

Openingstijden beurs

Dinsdag 6 februari 2018 - 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 7 februari 2018 -  10:00 – 18:00 uur
Donderdag 8 februari 2018 - 10:00 – 20:30 uur
Vrijdag 9 februari 2018 - 10:00 – 18:00 uur
 

Interland Techniek: Luchtverdeling voor complexe ruimten

Interland Techniek presenteert op de VSK speciale oplossingen voor luchtverdeling in complexe ruimten. Ieder gebouw is namelijk verschillend en vereist zijn eigen benadering voor de meest optimale luchtverdeling. Naast de technische eisen kunnen er vanuit de architect ook esthetische wensen zijn.

Al in het voorontwerp moet de keuze van het meest passende luchtverdeelsysteem worden meegenomen. Interland Techniek denkt daarom al graag in dit stadium met u mee. Van een standaard product tot een speciaal project ontwikkeld product. Van een eenvoudige oplossing tot aan een complex luchtverdeelvraagstuk. 

Inatherm & Interland Techniek: Schoolventilatie

Inatherm en Interland Techniek presenteren gezamelijk brede, conceptuele projectvoorstellen gericht op schoolventilatie. Onder de noemer "Stop het broeik(l)aseffect" dragen deze gecombineerde totaalconcepten bij aan betere leer- en werkomstandigheden op scholen. De voorstellen zijn uiteraard afgestemd op het "Frisse Scholen" programma van eisen van de RvO. Meer informatie is te vinden op www.schoolventilatie.nl