Over Interland Techniek

Creatief met lucht

Interland Techniek is sinds 1952 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Expertise, eigen productontwikkeling en zelfstandige productie maken oplossingen op maat mogelijk. Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaattechniek is het uitgangspunt.. Interland Techniek is creatief met lucht zodat ieder klimaat technisch vraagstuk met het juiste advies en product wordt opgelost.

SIG Air Handling Nederland
Interland Techniek maakt sinds 2015 onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, Air Trade Centre, HC KP, HC PS, HC TS, HC DV en PVE (UK).

SIG AIR HANDLING

In alle door ons beheerste disciplines zijn productspecialisten actief en worden marktontwikkelingen nauwlettend gevolgd. 

Missie

Vanuit productontwikkeling, een uitgebreid productenprogramma en onze kennis zijn wij altijd in staat de perfecte oplossing voor uw klimaat technisch vraagstuk te adviseren. Interland Techniek  heeft uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit en klantenservice. Duizenden aansprekende projecten zijn gerealiseerd. Innovatie, product verbeteringen en kennis  zijn een garantie voor het beste eindresultaat en een comfortabel binnenklimaat.

Visie

Interland Techniek zal, als onderdeel van de SIG Air Handling groep, de toonaangevende leverancier blijven op het gebied van luchtverdeeltechniek, buitenluchtroosters  en vochtbeheersing. Dit bereiken wij door continu onze producten en diensten te optimaliseren en door het leveren van uitmuntende service. De organisatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Wij zijn een vooruitstrevend en innovatieve leverancier. Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten. Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens zijn wij voortdurend op zoek naar oplossingen en nieuwe technologieën binnen ons totale leveringsprogramma.

 

 

 

 

Heeft u vragen?

Of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over onze producten en diensten.

Contactgegevens

Bezoek- / postadres
Tielenstraat 17
5145 RC Waalwijk

Productie
Tielenstraat 19
5145 RC Waalwijk

T: +31 416 317 830
F: +31 416 567 220
E: interlandtechniek@sigairhandling.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr 08.15 uur - 16.45 uur

KvK: 23042424