Ontvochtiging

De door INTERLAND TECHNIEK geadviseerde luchtontvochtiging systemen staan synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie en worden geselecteerd voor een breed scala van toepassingen bij vrijwel elke bedrijfstemperatuur.

Of het nu gaat om ontvochtigers toegepast in overdekte zwembaden of spa’s, controle van de luchtvochtigheid in industriële processen, pakhuizen, musea, kerken en brouwerijen of het drogen van ondergelopen kelders en gebouwen, onze ontvochtigingssystemen zorgen voor een energie verantwoorde en efficiënte luchtontvochtiging.

Type ontvochtigers: condens- of adsorptiedrogers, stationair of mobiel.

Het assortiment omvat DANTHERM condens- en DEHUTECH adsorptie luchtontvochtigers in stationaire en mobiele uitvoering ingezet als oplossingen voor vochtbeheersing in zwembaden, fabricage processen, schade-herstel en andere gespecialiseerde toepassingen.

Onze afdeling vochtbeheersing bestaat uit een team ervaren productspecialisten, ondersteund door aftersales/service medewerkers. Middels een helpdesk en uitgebreide Nederlandstalige handleidingen, kunnen hulpvragen direct worden opgelost.

Wij voeren in bedrijfstellingen uit en bieden de mogelijkheid tot het afsluiten van een servicecontract, zodat u gegarandeerd bent van optimale service aan het systeem.
 

Ontvochtiging