Mobiele luchtontvochtigers

De Dantherm CDT-serie verrijdbare luchtontvochtigers heeft capaciteiten oplopend van 30 liter t/m 94 liter per etmaal (30ºC / 80% RV). De ontvochtigers koppelen een hoog werkingsrendement aan een laag energieverbruik en worden stekkerklaar geleverd.

Deze robuuste, duurzaam gebouwde ontvochtigers zijn geschikt voor toepassing in de bouw, industrie, kelders, ruimten met vochtschade, opslagruimten, enz. Het ergonomische ontwerp garandeert een eenvoudige verplaatsing en bediening.

WERKING

De CDT MKII luchtontvochtigers zijn uitgerust met een elektronische regeling en “heetgas ontdooisysteem”, voor een optimale werking, ook bij lagere temperaturen. De diverse functies worden getoond op een digitaal display, waarop ook een bedrijfsurenteller, uitlezing van ruimtetemperatuur, relatieve vochtigheid, KWh-meter en een elektronische hygrostaat is aangebracht. De omkasting is voorzien van een corrosiewerende poederlakcoating. In de luchtaanzuigopening is een reinigbaar luchtfilter gemonteerd.

Behalve de CDT90, zijn alle ontvochtigers voorzien van een watercontainer voor opvang van het condensaat. Aansluiting op een vaste afvoer is bij alle ontvochtigers mogelijk.
De typen 30 en 40 zijn leverbaar met een krachtiger ventilator, 1 kW elektrisch verwarmingselement en een uitblaasplenum met twee aansluitingen voor flexibele slangen (ø100 mm; max. 5 m) voor het gericht aanblazen van vochtige objecten met droge warme lucht (typen CDT30S en CDT40S).