Interland Techniek bundelt krachten met DriSteem

persberichtsamenwerkinginterlandtechniekdristeem.png
28 maart 2023

Interland Techniek, specialist in klimaatbeheersing en luchtverdeeloplossingen, heeft een samenwerking als officiële distributeur gesloten met het gerenommeerde bedrijf DriSteem. Door het toevoegen van de producten van DriSteem aan het assortiment van Interland Techniek ontstaat er een perfect afgestemde propositie op het gebied van vochtbeheersing.

Locatie Inatherm & Interland Techniek

Nieuwe samenwerking

DriSteem is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor bevochtiging, adiabatische koeling en waterbehandeling voor commerciële en industriële toepassingen. DriSteem biedt op maat gemaakte systemen voor vele uiteenlopende marktsegmenten zoals gezondheidszorg, datacenters, kantoren, cleanrooms, die nauwkeurige controle van luchtvochtigheid vereisen.

Sander van den Hoven (Algemeen Directeur Interland Techniek): “Interland Techniek is al meer dan 70 jaar actief in klimaatbeheersing en is onderdeel van de Nederlandse HC Groep. Een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als Nederlands marktleider op het gebied van klimaatbeheersing speelt HC Groep, met meer dan 100 jaar ervaring, hierin een belangrijke rol. Innovatief, betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord, milieubewust en betrokken. Dit zijn enkele kernwaarden die alle bedrijven van HC Groep hun klanten te bieden hebben. Dagelijks zetten ruim 400 medewerkers zich, verdeeld over diverse locaties in Nederland en 1 locatie in het buitenland, in om specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechnologie op te lossen.”

Peter van der Velde (Commercieel Directeur) vervolgt: “Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaatbeheersing zijn het uitgangspunt. Wij van Interland Techniek zijn creatief met lucht en deskundig in eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken op het gebied van klimaatbeheersing, zodat elk klimaat-technisch vraagstuk met de juiste adviezen en producten wordt opgelost. Maatwerk is onze passie. Dat bewijzen we door technisch advies te geven voor een probleemloze werking van onze producten en systemen.

Interland Techniek is onder andere de Nederlandse marktleider op het gebied van ontvochtiging en bevochtigingsproducten. Met DriSteem in ons leveringsprogramma zijn we klaar om onze marktpositie voor bevochtiging uit te breiden en te versterken.“

Stephen Finkel, regionaal verkoopmanager West-Europa bij DriSteem, legt uit dat werken met Interland Techniek "de logische keuze was gezien hun ervaring en expertise." Finkel vervolgt: “Ik heb er alle vertrouwen in dat hun inzet voor de beste service en productkennis van DriSteem de tools en ondersteuning zal bieden die in Nederland nodig zijn. Ze zijn een geweldige aanvulling op ons verkoopteam en we zijn blij dat we ze aan boord hebben. We zijn erg trots om samen met Interland Techniek de Nederlandse marktpositie uit te bouwen en hopen in de toekomst nog vele jaren met hen samen te werken.

Bekijk de producten van DriSteem

Meer nieuwsberichten

Totaalleverancier klimaatinstallaties sportaccommodaties

Brochure luchtverdeling speciale ruimten

Lunchkaart met interessante webinars