NL

European Patent Office

Projectplaats: Rijswijk

175 made-to-order buitenluchtroosters

Projectinformatie

Inbraakvrije buitenluchtroosters

Interland Techniek heeft de opdracht gekregen om 175 aluminium inbraakvrije buitenluchtroosters te leveren voor de nieuwbouw van het European Patent Office (EPO) in Rijswijk. Het project is niet alleen bijzonder door zijn grootte. Alle roosters worden m.b.t. afmeting en inbouwdetails en kleur afgestemd op de buitengevel.

Interland Techniek is, naast het leveren van klimaatapparatuur, al bijna 70 jaar een toonaangevende fabrikant van buitenluchtroosters, dakkappen, ventilatiezuilen en lamellenwandsystemen.

Specialist in buitenluchtroosters

De buitenluchtroosters en dakkappen zijn door onze engineers ontwikkeld en worden door onze eigen productieafdeling gefabriceerd. Van ieder type zijn vrije doorlaten, conform NEN 2443, beschikbaar. Onze buitenluchtroosters zijn getest op regeninslagvrijheid en drukverlies. De eigen productiefaciliteit zorgt voor een grote vorm van flexibiliteit, met als gevolg dat vrijwel alles mogelijk is. Interland Techniek levert standaard maten uit voorraad en op klantenspecificatie.

Interland Techniek levert lamellenwandsystemen in meer dan 20 lamelvormen, zodat voor iedere wand de juiste architectonische oplossing geleverd kan worden. Op verzoek worden de roosters door ons gemonteerd om u, tot en met de oplevering, volledig te ontzorgen.

 

Wilt u meer informatie over de productgroep buitenluchtroosters? Onze productspecialisten staan voor u klaar! 

Direct contact opnemen? mail naar interlandtechniek@hcgroep.com of bel met (0)416 317 830.

Locatie
  • Rijswijk
Categorie
  • Kantoren (nieuwbouw)
European Patent Office te Rijswijk
European Patent Office te Rijswijk
Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen