NL

appartementencomplex Duinoord

Projectplaats: Burgh-Haamstede

Unieke ‘licht gebogen’ lamellenwand!

Projectinformatie

Natuurlijke ventilatie in parkeerkelder

Unieke ‘licht gebogen’ lamellenwand!

Interland Techniek heeft voor appartementencomplex Duinoord twee unieke lamellenwanden geleverd en gemonteerd. De lamellenwanden, van het type IT516L, zorgen voor een natuurlijke ventilatie in de parkeerkelder. In totaal heeft Interland Techniek 157m2 aan lamellenwand geleverd voor dit complex. Aan één zijde is de lamellenwand licht gebogen in een holle uitvoering en aan de andere zijde van het complex is de lamellenwand licht gebogen in een bolle uitvoering. De lamellenwand is vervaardigd uit aluminium en in de gewenste kleur (RAL7006) geleverd.

Bent u benieuwd naar onze maatwerk oplossingen voor lamellenwanden? Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Impressie project Duinoord

65 jaar ervaring

Interland Techniek is al meer dan 65 jaar een toonaangevende fabrikant van buitenluchtroosters, dakkappen, ventilatiezuilen en lamellenwandsystemen. Deze producten worden veelal toegepast als regeninslagvrije ventilatieopening ten behoeve van een klimaatinstallatie of als natuurlijke ventilatie in een gebouw.

conform NEN 2443

De buitenluchtroosters en dakkappen zijn door onze engineers ontwikkeld en worden door onze eigen productieafdeling gefabriceerd. Van ieder type zijn vrije doorlaten, conform NEN 2443, beschikbaar. Onze buitenluchtroosters zijn getest op regeninslagvrijheid en drukverlies. De eigen productiefaciliteit zorgt voor een grote vorm van flexibiliteit, met als gevolg dat vrijwel alles mogelijk is. Interland Techniek levert standaard maten uit voorraad en op klantenspecificatie. Meerdere schoepafstanden, vormen, afwerkingen en materiaalsoorten behoren tot de vele mogelijkheden.

Wij leveren lamellenwandsystemen in meer dan 20 lamelvormen, zodat voor iedere wand de juiste architectonische oplossing geleverd kan worden. Op verzoek worden de roosters door ons gemonteerd om u, tot en met de oplevering, volledig te ontzorgen.

Wilt u meer informatie over de productgroep buitenluchtroosters, dan staan onze productspecialisten voor u klaar. Bezoek ook onze productpagina buitenluchtroosters, hier vindt u meer productinformatie.

Locatie
  • Burgh-Haamstede
Categorie
  • Appartementen
Licht gebogen lamellenwand
Parkeergarage appartementencomplex Duinoord
Aluminium lamellenwand type IT516L in kleur RAL7006
Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen