NL

SC Delfland

Projectplaats: Delft

Geluidloze oplossing voor optimale comforttemperatuur

Projectinformatie

Scholencombinatie Delfland

Scholencombinatie Delfland is een samenwerkingsverband van twee scholen gecentreerd op één locatie. De samenwerking binnen het gebouw is met name gericht op het samen gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten. Met ingang van 1 januari 2017 is SC Delfland gehuisvest in een nieuw gebouwde school met een sporthal van ca. 44 x 32 x 8m.

Voor de sporthal van SC Delfland heeft Interland Techniek Sabiana stralingspanelen en DurkeeSox luchtverdeelslangen geleverd en gemonteerd.

Temperatuurbeheersing sporthal

Sabiana stralingspanelen

Met de stralingspanelen van Sabiana wordt de sporthal op een snelle, geluidloze wijze een comforttemperatuur van 20°C bereikt zonder extra benodigde luchtverplaatsing. Door Interland Techniek is 260 strekkende meter Sabiana stralingspanelen geïnstalleerd voor een transmissieverlies van 33 kW. De stralingspanelen worden gevoed door water met een aanvoertemperatuur van slechts 40°C. Dit heeft een gunstige invloed op het energiegebruik. Stralingspanelen zijn onderhoudsvrij, met een door de tijd onveranderlijke afgifte.

Ventilatie in de sporthal

DurkeeSox luchtverdeelslangen

De benodigde ventilatielucht van ca. 10.000 m3/h wordt middels twee DurkeeSox luchtverdeelslangen tochtvrij in de sporthal gebracht. De luchtverdeelslangen hebben elk een lengte van 30 meter en een diameter van 660 mm.

 

Wilt u meer weten over het klimaatbeheersing in een sporthal? Neem contact op met een van de adviseurs van Interland Techniek

Locatie
  • Delft
Partners
  • Scheer & Foppen Harderwijk
Scholencombinatie Delfland
DurkeeSox Luchtverdeelslangen
Sabiana Stralingspanelen
Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen