mandik budova

Mandík

Mandík is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producent van een breed assortiment kanaalcomponenten en luchtverdeelapparatuur. Het bedrijf behoort tevens tot de grootste en belangrijkste producenten van brandkleppen.

Over Mandík

Mandík is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producent van een breed assortiment kanaalcomponenten en luchtverdeelapparatuur. Het bedrijf behoort tevens tot de grootste en belangrijkste producenten van brandkleppen. 

Interland Techniek bundelt krachten met Mandík

Vlnr. Niels Vugts – Techniek & Innovatie manager Inatherm | Interland Techniek, Peter van der Velde – Commercieel Directeur Inatherm | Interland Techniek, Jan Šimsa | Mandík, Marcel Pullens, Sander van den Hoven – Algemeen Directeur Inatherm | Interland Techniek

Mandík Nederland

In Nederland wordt de Tsjechische fabrikant Mandík vertegenwoordigd door Interland Techniek. Interland Techniek is onderdeel van de HC Groep. Het assortiment bestaat uit diverse luchtappendages zoals brandkleppen, regelkleppen, VAV-regelaars, CAV-regelaars en roosters. Heeft u interesse in Mandík luchttechnische componenten? Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over Mandík producten.

Samen sterk

Interland Techniek, specialist in klimaatbeheersing en luchtverdeeloplossingen, heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend met het gerenommeerde Tsjechische bedrijf Mandík. Mandík is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producent van een breed assortiment kanaalcomponenten en luchtverdeelapparatuur. Het bedrijf behoort tevens tot de grootste en belangrijkste producenten van brandkleppen. Door het toevoegen van de producten van Mandík aan het assortiment van Interland Techniek ontstaat er een perfect afgestemde propositie op het gebied van luchtverdeling, kanaalcomponenten en brandveiligheid.

Lees het persbericht

Brandveiligheid

Met de komst van de nieuwe NEN 6075:2020 worden er in de toekomst tevens eisen gesteld aan weerstand tegen rookdoorgang (WRD). Om te voldoen aan de WRD-eisen moeten de brandkleppen niet alleen thermisch gestuurd worden (bijvoorbeeld d.m.v. 72°C smeltlood), maar ook kunnen reageren op (koude) rook. Mandík heeft een zeer breed assortiment motorgestuurde brandkleppen en sluit hiermee perfect aan op deze nieuwe eisen. Het programma van Mandík kent standaard enkele innovatieve eigenschappen. Zo zijn de brandkleppen standaard en zonder meerprijs voorzien van toegangsoog voor camera-inspectie en inspectieluik.