Service aanvraag & ondersteuning - Interland Techniek

Wij bieden telefonische ondersteuning middels een helpdesk voor al onze producten in opstart fase en daarna. Technische ondersteuning wordt gegeven door een team van speciaal daartoe opgeleide servicemonteurs. Van al onze producten worden voldoende onderdelen op voorraad gehouden, voor een snelle en adequate oplossing van service vraagstukken. Van alle geleverde apparaten wordt uiteraard een logboek bijgehouden met servicehistorie, zodat het apparaat in topconditie kan blijven functioneren.

Naast service ondersteuning bieden wij de mogelijkheid onze producten te monteren en in bedrijf te stellen. Alle serviceopdrachten worden tijdens kantooruren ter hand genomen.

ONZE ONDERSTEUNING

  • Snelle oplossing van vraagstukken middels gratis helpdesk
  • VCA gecertificeerde monteurs
  • Spareparts, zowel centraal als decentraal ( service auto’s)
  • Montage en inbedrijfstelling
  • Turnkey oplossingen
  • 24/7 service indien noodzakelijk


ONZE TARIEVEN
Voor onze actuele servicetarieven kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling of een mail sturen naar interlandtechniek-service@hcgroep.com.

Veelgestelde vragen - Vapac

Vapac stoomluchtbevochtigers worden op duizenden projecten in Nederland toegepast. Er is dus een grote kans dat u op een project onze Vapac units tegenkomt. Interland Techniek is exclusieve leverancier van Vapac stoomluchtbevochtigers in Nederland en doet ook het service & onderhoud van deze apparaten. Heeft u vragen over één van onze Vapac stoomluchtbevochtigers? Interland Techniek heeft een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over de Vapac stoomluchtbevochtigers. Bekijk de vragen via onderstaande link:  

Veelgestelde vragen Vapac

Serviceformulier

Heeft u vragen over service & onderhoud van Interland Techniek? Of wilt u een serviceverzoek indienen? Vul dan onderstaand serviceformulier in en onze service-afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!

klantenservicevrouwinatherm v2square