NL

Over Interland Techniek

Interland Techniek is sinds 1952 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Expertise, eigen productontwikkeling en zelfstandige productie maken oplossingen op maat mogelijk. Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaattechniek is het uitgangspunt. Interland Techniek is creatief met lucht zodat ieder klimaat technisch vraagstuk met het juiste advies en product wordt opgelost.

 
Interland Techniek heeft veel ervaring in eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken op het gebied van klimaatbeheersing. Maatwerk is onze passie. Van het geven van technisch advies tot het verzekeren van probleemloze werking van onze producten en systemen. Onze producten zijn onderverdeeld in de groepen luchtverdeling, buitenluchtroosters, vochtbeheersing en verwarming. Samen met u ontwikkelen onze engineers oplossingen die  geïntegreerd kunnen worden in uw project of klimaatsysteem. Met behulp van het programma van eisen, regelgeving en normen, uitgebreide documentatie, CFD simulatie, architectonische ontwerp mogelijkheden en energiebesparende maatregelen wordt een rooster of apparaat geselecteerd dat past in uw project en budget. 


SIG Air Handling Nederland
Interland Techniek maakt sinds 2015 onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, Air Trade Centre, HC KP, HC PS, HC TS, HC DV en PVE (UK). In alle door ons beheerste disciplines zijn productspecialisten actief en worden marktontwikkelingen nauwlettend gevolgd. 

Logo Sig Air Handling Nederland