Little Leaf

In opdracht van VB Climate b.v. levert Interland Techniek een extreem lang buitenluchtrooster.

Little Leaf

Project Little Leaf

Project Little Leaf is een opdracht van VB Climate B.V. voor een extreem lang buitenluchtrooster. Voor een “Ultramodern Greenhouse” te Devens, Massachusetts (VS) heeft VB Climate een buitenluchtrooster nodig van 115,2 meter lang en 2,5 meter hoog. Binnen de eigen productie van Interland Techniek is het geanodiseerd aluminium buitenluchtrooster IT510 in 77 losse delen ontwikkeld en geproduceerd. Een mooi voorbeeld van ontwerp tot productie en verpakking in eigen beheer.

IT510 buitenluchtrooster

Het buitenluchtrooster type IT510 is geschikt als toevoer- en retourrooster in luchtbehandelingsinstallaties voor o.a. stookruimten, gasmeterruimten, opslagruimten en in deze casus in een “Ultramodern Greenhouse” in de Verenigde Staten. De horizontale schoepen zijn speciaal geprofileerd waardoor regeninslag wordt geminimaliseerd. De anodisatielaag beschermt het rooster tegen weersinvloeden.

Eigen productiefaciliteit

De buitenluchtroosters zijn door onze engineers ontwikkeld en worden door onze eigen productieafdeling gefabriceerd. Van ieder type zijn vrije doorlaten, conform NEN 2443, beschikbaar. Onze buitenluchtroosters zijn getest op regeninslagvrijheid en drukverlies. De eigen productiefaciliteit zorgt voor een grote vorm van flexibiliteit, met als gevolg dat vrijwel alles mogelijk is. Interland Techniek levert standaard maten uit voorraad en op klantenspecificatie. Meerdere schoepafstanden, vormen, afwerkingen en materiaalsoorten behoren tot de vele mogelijkheden. Op verzoek worden de roosters door ons gemonteerd om u, tot en met de oplevering, volledig te ontzorgen.

Wilt u meer informatie over buitenluchtroosters, dan staan onze productspecialisten voor u klaar.

Direct contact opnemen? E-mail naar interlandtechniek@hcgroep.com of bel met (0)416  - 317 830.

Meer projecten

Renovatie Douanelab

Door het scheiden van de kantooromgeving en laboratorium zijn de behoefte en eisen per ruimte verschillend

Albert Schweitzer Ziekenhuis

In het gezondheidspark van het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dord...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!