Dantherm luchtontvochtigingssystemen

Interland Techniek is al meer dan 40 jaar actief in klimaatbeheersing van zwembaden. Wij leveren een breed programma van luchtontvochtiging systemen van het fabricaat Dantherm, dat al meer dan 40 jaar door Interland Techniek wordt vertegenwoordigd.

Dantherm staan synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie en wordt geleverd binnen een breed scala van verschillende zwembadtoepassingen. Of het nu gaat om een luchtontvochtiging systeem geschikt voor een overdekt particulier zwembad, of het beheersen van de luchtvochtigheid  en ventilatie van een groot publiek zwembad, Dantherm producten zorgen voor een energiezuinige en efficiënte beheersing van ieder vocht- en ventilatievraagstuk.

De energiezuinige Dantherm luchtontvochtigingssystemen worden al tientallen jaren toegepast in Nederlandse privé-, camping-, hotel- en publieke zwembaden. Ook bij het totaalontwerp van de zwembadinstallatie adviseren wij het meest geschikte Dantherm luchtbehandelingssysteem al of niet voorzien van een warmtepomp, eventueel in combinatie met de luchtverdeling.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DANTHERM ZWEMBADLUCHTONTVOCHTIGER?

 

  • Deens design en gefabriceerd in Denemarken
  • Laag geluidsniveau
  • Energiebesparend en lange levensduur
  • Betrouwbare producten – er worden uitsluitend hoogwaardige onderdelen gebruikt.
  • Nu verkrijgbaar met een nieuw ontwikkelde-, draadloze afstandsbediening.
  • Volledig aanbod van modellen voor in de zwembadruimten en voor montage in een neventuimte.
  • Betere luchtkwaliteit en groter zwemmerscomfort.
  • Experts - Dantherm heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van luchtbehandelingsoplossingen.

Bekijk ons aanbod Dantherm Luchtontvochtigers

Dantherm CDP zwembadontvochtigers

De luchtontvochtigers type CDP, zijn speciaal ontworpen voor toepassing in zwembaden, maar kunnen ook worden toegepast in andere ruimten waar een efficiënte en geruisarme verlaging van de luchtvochtigheid gewenst is. In het kader van de hoge kwaliteitsstandaard van Dantherm zijn de units ontwikkeld met de focus op kwaliteit, functionaliteit en energiebesparing.

Neem vrijblijvend contact op met Interland Techniek.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!