Luchtrooster voor buiten

De luchtroosters voor buiten van Interland Techniek worden veelal toegepast als regeninslag vrije ventilatieopening. Dit ten behoeve van een klimaatinstallatie of als natuurlijke ventilatie in een gebouw. De buitenluchtroosters en dakkappen worden door onze engineers ontwikkeld en in onze productieafdeling gefabriceerd. Van ieder type zijn vrije doorlaten, conform NEN 2443, beschikbaar. Onze buitenluchtroosters zijn getest op regeninslag vrijheid en drukverschil. Interland Techniek beschikt over verschillende soorten buitenluchtroosters.

Bekijk hier het assortiment aan buitenluchtroosters.

Magnelis buitenluchtroosters

Interland Techniek is een toonaangevende fabrikant van stalen en aluminium buitenluchtroosters. Sendzimir verzinkte roosters worden in de bouw veel toegepast. De eisen m.b.t. levensduur en corrosieweerstand worden steeds hoger. Interland Techniek introduceert daarom een nieuw buitenluchtrooster geproduceerd van Magnelis.

Magnelis

Magnelis is een uitzonderlijke nieuwe metallische staalbekleding die in tal van toepassingen een langdurige oppervlaktebescherming biedt tegen slijtage. Het Magnelis buitenluchtrooster MALMÖ is geschikt als toe- en afvoerrooster voor wandmontage in luchtbehandelingsinstallaties. Bekijk hier de MALMÖ buitenluchtrooster.

Belangrijkste voordelen

Met zijn unieke chemische samenstelling biedt Magnelis een betere weerstand tegen corrosie dan standaard volbadverzinkt of sendzimir staal. Met Magnelis is een bekledingslaag ontwikkeld die het staaloppervlak van het buitenluchtrooster tot tienmaal beter beschermt. De bekledingslaag van Magnelis is uniek: de laag bestaat uit zink, gelegeerd met 3,5% aluminium en 3% magnesium. Het magnesium zorgt ervoor dat het staal op normale locaties wel 25 jaar beschermd is tegen corrosie. Eén van de meest opmerkelijke eigenschappen van de bekledingslaag is dat die zichzelf kan herstellen op snijranden. Dat is doorgaans de plaats waar corrosie ontstaat. Bekijk hier de brochure.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!