Luchtroosters voor industrie en utiliteitsbouw

Interland Techniek is specialist in klimaatbeheersing en beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van luchtverdeling. Met een uitgebreide ervaring in klimaattechniek hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en technische detaillering van oplossingen voor de luchtverdeling. Een onderdeel van onze totaalservice op dit gebied zijn onze luchtroosters. In ons assortiment vindt u onder andere plafondroosters, wand- en kanaalroosters en vloerroosters. Direct online te bestellen en waar gewenst aangevuld met een professioneel advies van onze specialisten.

Een optimale luchtverdeling in uw gebouw

Luchtroosters dragen bij aan een soepele en gestructureerde luchtverdeling binnen een gebouw. Deze toepassingen dragen dan ook bij aan een optimale klimaatbeheersing binnen het pand. Interland Techniek beschikt over de expertise om u te adviseren bij de keuze van de meest geschikte luchtroosters voor uw systeem. In ons assortiment vindt u onder andere hoog inducerende stalen wervelroosters, aluminium toevoer- of retourroosters en aluminium vloerroosters.

Luchtroosters van hoogwaardige kwaliteit die perfect zijn voor toepassingen in de industrie of utiliteitsbouw en bij Interland Techniek eenvoudig online te bestellen.

Bestel uw luchtroosters online

Meer weten? Bekijk ons assortiment plafondroosters, wand- & kanaalroosters en vloerroosters of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!