Bezoek Interland Techniek tijdens Solids Rotterdam!

solids banner nieuwsbericht
11 september 2023

Op 4 en 5 oktober is het zover en opent Solids haar deuren voor een nieuwe beurseditie in Rotterdam.

Interland Techniek op SOLIDS Rotterdam

Op 4 en 5 oktober 2023 is het zover en opent SOLIDS haar deuren voor een nieuwe beurseditie in Ahoy Rotterdam. Solids is twee dagen lang hét netwerk- en kennisplatform voor alle professionals uit de procesindustrie. Tijdens de beurs presenteren bedrijven de nieuwste innovaties en ontwikkelingen aan de aanwezig brancheprofessionals die zich bezig houden met de verwerking en het transport van bulkgoederen.

Interland Techniek zal samen met Inatherm ook aanwezig zijn op de Solidsbeurs, op standnummer E107. Hier presenteren we de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatbeheersing, met name in de industriële sector.

Waarom een bezoek brengen aan onze stand?

Er zijn verschillende uitgangspunten bij het ontwerpen van een ventilatiesysteem in de industriële sector. Denk aan gezondheid van medewerkers, procesoptimalisatie, kwaliteitsverbetering, veiligheid, wetgeving of hygiëne. Interland Techniek levert samen met Inatherm geïntegreerde totaaloplossingen afgestemd op deze project-specifieke wensen. Of het nu gaat om luchtdroging, ventilatie of temperatuurbeheersing, er is altijd een oplossing mogelijk.

Belangrijkste oplossingen die wij veelal toepassen in de bulksector zijn:
- Be- en ontvochtigingsapparatuur
- Ventilatoren
- Verwarming/koeling

Interland Techniek heeft ruime ervaring in het ventileren en conditioneren van industriële toepassingen. Diverse producten uit ons assortiment zijn specifiek afgestemd op de functies en eisen van industriële gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële luchtdrogers voor bierbrouwerijen, luchtbehandeling voor een bakkerij, Axiaal ventilatoren voor de agrarische sector of explosieveilige (ATEX) componenten voor fabrieken. Maar ook een breed programma van brandkleppen en rookkleppen kunt u bij ons terecht.

Heeft u een specifiek klimaattechnisch vraagstuk binnen de industrie? Neem contact op met één van onze specialisten en wij adviseren u graag voor een oplossing op maat.

Bezoek ons op stand E107!

U vindt Interland Techniek & Inatherm op stand E107. Meldt u nu aan via via deze link: aanmelden

Adres:
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Openingstijden:
4 oktober 2023 - 10:00 - 17:00
5 oktober 2023 - 10:00 - 17:00

Meer nieuwsberichten

nieuwsberichteia2024

Financieel voordeel op onze systemen dankzij de EIA 2024!

luchtrooster cleanroom interlandtechniek

Brochure luchtverdeling speciale ruimten

Webinar Unica