Visie en Missie

Visie
Interland Techniek zal, als onderdeel van de HC Groep, de toonaangevende leverancier blijven op het gebied van luchtverdeeltechniek, buitenluchtroosters  en vochtbeheersing. Dit bereiken wij door continu onze producten en diensten te optimaliseren en door het leveren van uitmuntende service. De organisatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Wij zijn een vooruitstrevend en innovatieve leverancier. Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten. Het bedrijf biedt duurzame en dus groene concepten aan voor de utiliteitsbouw en past duurzaamheid toe binnen de eigen organisatie. Tevens zijn wij voortdurend op zoek naar oplossingen en nieuwe technologieën binnen ons totale leveringsprogramma.

Missie

Vanuit productontwikkeling, een uitgebreid productenprogramma en onze kennis zijn wij altijd in staat de perfecte oplossing voor uw klimaat technisch vraagstuk te adviseren. Interland Techniek  heeft uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, kwaliteit en klantenservice. Duizenden aansprekende projecten zijn gerealiseerd. Innovatie, product verbeteringen en kennis  zijn een garantie voor het beste eindresultaat en een comfortabel binnenklimaat.