NL

Augustinianum

Projectplaats: Eindhoven |

Luchtverdeelapparatuur, kanaalverwamers en stralingspanelen

Projectinformatie

Augustinianum Eindhoven

Een middelbare school met eigentijds karakter

Opdrachtgever Augustinianum ontwierp samen met Architecten en|en uit Eindhoven en het Haagse Studio Leon Thier een middelbare school met een eigentijds karakter waar ontmoeten centraal staat.

Augustinianum Eindhoven

Partners

Samen met onder meer installatiebedrijf Engie bouwt Van Wijnen Rosmalen aan 9.545 m2 BVO verdeeld over 7.500 m2 onderwijslokalen, 1.465 m2 gymzalen, 580 m2 Agora theaterpodium en de 750 m2 inpandige overdekte fietsenstalling.

Augustinianum Eindhoven

Interland Techniek en Inatherm hebben de totaalopdracht voor de levering van alle luchtverdeelapparatuur, kanaalverwamers en de levering en montage van de stralingspanelen.

De levering luchtverdeelapparatuur bestaat uit VAV en CAV boxen, jalouziekleppen, buitenluchtroosters, geluiddempers , brandkleppen en meer dan 500 roosters. De Sabiana stralingspanelen ten behoeve van de sporthal worden door Interland Techniek gemonteerd. Engie wordt ook op dit vlak volledig ontzorgd.

De gehele levering was gesplitst in 7 leveringen. Per bouwdeel zijn de producten verpakt , gelabeld en conform de bouwplanning geleverd. Het nieuwe logistieke centrum in Waalwijk kwam uitstekend tot zijn recht.

Magazijn SIG in Waalwijk

 

Een mooi succes voor HC Groep!

Locatie
  • Eindhoven
Partners
  • Engie
    Van Wijnen Rosmalen
Categorie
  • Onderwijs
Augustinianum Eindhoven
Augustinianum Eindhoven
Augustinianum Eindhoven
Augustinianum Eindhoven
Samen de mogelijkheden bespreken?
Contact opnemen