Zwembad De Twee Bruggen

Duurzaam klimaatsysteem voor zwembad

Campingzwembad ‘De Twee Bruggen’ werd door Interland Techniek voorzien van een Dantherm luchtbehandelingskast voor zwembaden en tochtvrije luchtverdeelslangen.

Zwembad De Twee Bruggen

Luchtbehandeling:
Dantherm LBK voor zwembad
Luchtverdeling:
NanoSox luchtverdeelslang

Vakantiepark De Twee Bruggen

In Winterswijk ligt vakantiepark De Twee Bruggen waar u eindeloos kunt genieten in het nationaal landschap. De Twee Bruggen is al sinds de oprichting in 1968 een echt familiebedrijf en een plek om samen te komen voor een onvergetelijke tijd. Het hele jaar door is er volop keus uit diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Op het vakantiepark is alles aanwezig voor een geweldige tijd.

Binnenzwembad

De Twee Bruggen beschikt over een nieuw zwempark met binnen- en buitenbad met maar liefst 4 glijbanen. In opdracht van Klein Poelhuis Winterswijk B.V. heeft Interland Techniek een luchtbehandelingskast en luchtverdeelslangen geleverd.

De Dantherm luchtbehandelingskast is voorzien van een warmtepomp om een zo hoog mogelijke warmteterugwinning te realiseren. De droge lucht wordt tochtvrij binnen geblazen via speciaal op maat gemaakte luchtverdeelslangen. Ten behoeve van de keuken, het restaurant en de fitnessruimte zijn aparte luchtbehandelingssystemen geleverd.

Ervaring in klimaatbeheersing voor overdekte zwembaden

Interland Techniek heeft 65 jaar ervaring in klimaatbeheersing. In al die jaren zijn er vele Luchtbehandelingsinstallaties geleverd voor overdekte zwembaden. Er is een referentielijst van honderden publieke-, prive-, hotel-,camping- en therapiezwembaden.

Ook voor de nevenruimten hebben wij (Inatherm) een passende oplossing als het  gaat  over het binnenklimaat.

Kortom we laten u niet zwemmen als het gaat over het ontwerp van een zwembad.

Whitepaper 'Klimaatbeheersing in zwembaden'

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor zwembaden? Vraag dan de gratis whitepaper ‘Klimaatbeheersing in zwembaden’ aan. Klik voor het bestelformulier hier.

Meer projecten

Augustinianum

Opdrachtgever Augustinianum ontwierp samen met Architecten en|en uit Eindhoven en het Haagse Studio Le...

Onderwijs en Cultuur Complex

Bouwcombinatie Cadanz werkt sinds juni 2017 aan het nieuwe onderwij...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!