Onderhoud aan Vapac stoomluchtbevochtigers

Interland Techniek is al sinds 1952 de officiële leverancier van Vapac stoomluchtbevochtigers in Nederland. Met de jarenlange kennis en ervaring van onze service-monteurs kunnen wij effectief en eenvoudig onderhoud plegen aan uw Vapac stoomluchtbevochtiger.

Onderhoud aan Vapac stoomluchtbevochtigers

Als officiële leverancier van Vapac stoomluchtbevochtigers biedt Interland Techniek hoogwaardige service en onderhoud aan deze apparaten. Onze ervaren en getrainde servicemonteurs hebben uitgebreide kennis van alle aspecten van stoomluchtbevochtiging van Vapac en kunnen snel en effectief onderhoud en reparaties uitvoeren. Zij beschikken over de juiste onderdelen om ervoor te zorgen dat uw Vapac stoomluchtbevochtiger optimaal blijft functioneren.

Of u nu een klein of groot project hebt, Interland Techniek biedt u een uitgebreide service en onderhoudsdienst om ervoor te zorgen dat uw Vapac-stoomluchtbevochtiger altijd betrouwbaar en efficiënt werkt.

Veel van onze Vapac stoomluchtbevochtigers maken gebruik van uitwisselbare kunststof stoomcilinders. Deze moeten tijdig worden vervangen om de juist werking van uw Vapac stoomluchtbevochtiger te kunnen garanderen. Het is dus belangrijk om regelmatig uw vapac stoomluchtbevochtigers te laten controleren. 

Vervangen van de vapac unit

Is de Vapac unit niet meer te repareren? Dan kunnen wij een voorstel doen om de unit te laten vervangen. Als officiële leverancier van Vapac stoomluchtbevochtigers kunnen wij altijd een passend model adviseren voor uw project. 

Belangrijke aandachtspunten

Bij de aanschaf van een Vapac stoomluchtbevochtigers zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waar op gelet moet worden:

  1. Het is belangrijk voor aansluiting van regelsignaal en "vrijgave" altijd aparte en afgeschermde kabels te gebruiken en dat de afscherming aan de Vapac-zijde wordt aangesloten op een aardklem (niet aan beide zijden). Aansluiten op klemmen conform het instructieboek.
  2. Het is belangrijk de afvoer (Ø 35 mm) van elke unit open en belucht aan te sluiten op het afvoerstelsel. De afvoerleiding dient hittebestendig te zijn (geen dunwandig PVC) en voldoende afschot te hebben om het "ingedikte" water af te voeren.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze VAPAC stoomluchtbevochtigers? Bekijk onze FAQ bij veelgestelde vragen.

Servicevragen vapac

Heeft u een servicevraag over onze vapac stoomluchtbevochtigers of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons serviceformulier in. Onze service-afdeling neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!