Ventilatierooster (Binnen)

Het is belangrijk om ruimtes binnen bijvoorbeeld een huis of kantoorpand goed te ventileren zodat schone lucht naar binnen kan en de vervuilde lucht weer naar buiten. De lucht wordt vervuild door onder andere toiletbezoek, stoken en het in- en uitademen van zuurstof. Door de toevoer van frisse lucht wordt het aangenamer in het gebouw. 

Ventilatieroosters Interland Techniek

Bij Interland Techniek zijn er verschillende ventilatieroosters beschikbaar voor binnen. Ieder soort ventilatierooster heeft zijn eigen voordelen. Binnen Interland Techniek kunt u kiezen uit plafondroosters, wand - en kanaalroosters, vloerroosters en luchtventielen. Daarnaast zijn er tal van maat (specials) oplossingen mogelijk.

Bekijk hier het gehele assortiment aan ventilatieroosters.

Plafondrooster

Plafondroosters zijn zeer geschikt voor zowel kleine- als zeer grote luchthoeveelheden. Deze ventilatieroosters zorgen voor een comfortabele en rustige luchtverdeling in diverse ruimten. Door de grote diversiteit aan uitvoeringen en designs, heeft de interieurarchitect veel ontwerpvrijheid. Plafondroosters voor systeemplafonds worden uitgevoerd met kunststof lichtgewicht plenum, sendzimir verzinkt pyramide plenum of rechthoekig plenum.

Bekijk hier het assortiment aan plafondroosters. 

Wand -en kanaalroosters

Interland Techniek levert diverse aluminium en stalen wandroosters en kanaalroosters, geschikt voor toevoer- en retourlucht. Een wandrooster wordt toegepast voor toe- en afvoer van lucht in luchtbehandelingsinstallaties. Lucht wordt door de wandrooster gericht in de ruimte ingebracht. Wandroosters met verstelbare lamellen is het mogelijk om de uitblaasrichting aan te passen. Het resultaat is mengventilatie voor comfort met goede doorspoeling.

Bekijk hier het assortiment aan wand -en kanaalroosters.

Vloerroosters

Waar het esthetische gewenst is komt een vloerrooster goed tot zijn recht. Een vloerrooster wordt in de vloer gemonteerd en is beloopbaar. Vloerroosters zijn geschikt voor de toe- en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht. Bent u op zoek naar een staafrooster, wervelvloerrooster of computervloerrooster.

Bekijk hier het assortiment aan vloerroosters.

Luchtventielen

Interland Techniek biedt u verschillende stalen luchtventielen voor toe- of afvoer van lucht in ventilatiesystemen. Toepasbaar in o.a. toiletruimten, douches, keukens etc. Traploos instelbare regeling van de van de luchthoeveelheid. Eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde montagering.

Bekijk hier het assortiment aan luchtventielen.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!