Lunchkaart met interessante webinars

25 november 2020

Een volledig verzorgde lunch in combinatie met interessante webinars, aangeboden door Inatherm & Interland Techniek.

TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN VANUIT INATHERM EN INTERLAND TECHNIEK

Om u te blijven informeren over de technische ontwikkelingen vanuit Inatherm en Interland Techniek (beide onderdeel van de HC Groep) verzorgen wij al enkele maanden interessante en succesvolle lunchsessies.
Wij verzorgen de lunch bij u op het bedrijf en geven tijdens deze complete lunch een (webinar) presentatie met een technisch onderwerp naar keuze. Natuurlijk kunnen wij deze presentatie ook bij u op het bedrijf verzorgen.

WILT U MEER WETEN OVER:

· Inductie-units met VAV-functionaliteit
· Verdringingsventilatie
· Klimaatbeheersing in zwembaden
· Schoolventilatie
· Klimaatbeheersing in distributiecentra
· Luchtverdeling in cleanrooms & laboratoria
· Luchtverdeling in theaters
· Kanaalcomponenten 2.0
· Nieuw: de meest energiezuinige WTW-unit in de markt

Wilt u meer weten over een van onze onderwerpen? Neem contact met ons op via interlandtechniek@hcgroep.com of bel 0416-317 830

WELK ONDERWERP KIEST U?

Inductie-units met VAV-functionaliteit

Inductie-units zijn een manier om op een geluidsarme energiezuinige manier ruimtes te koelen en verwarmen. Inatherm vertelt over ontwerp en selectie en gaat dieper in op haar unieke inductie-units met Pi-functie (VAV).

Verdringingsventilatie

Verdringingsventilatie is het meest efficiënte luchttoevoersysteem als het gaat om ventilatie – effectiviteit. Met name in hoge ruimten met veel personen komt het systeem het best tot haar recht.

Klimaatbeheersing in Zwembaden

Interland Techniek heeft een handleiding samengesteld voor de ontvochtiging van zwembaden. Tijdens deze sessie wordt nader ingegaan op het ontwerp van een zwembad luchtontvochtigingssysteem.

Schoolventilatie

Inatherm heeft jaren ervaring in het ventileren van schoolgebouwen en biedt verschillende pasklare oplossingen aan in de vorm van projectvoorstellen. Deze projectvoorstellen zijn gebaseerd op het “Frisse Scholen“ programma van eisen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO).

Klimaatbeheersing in Distributiecentra

De laatste paar jaren is het aantal te bouwen distributiecentra fors toegenomen. Interland Techniek zal 3 cases uitgebreid toelichten waarin recent stralingspanelen zijn toegepast.

Luchtverdeling in Cleanrooms & Laboratoria

Luchtverdeling in ruimten met een hoog ventilatievoud is een complex vraagstuk. Interland Techniek zal een uitgebreide presentatie geven van 5 toonaangevende projecten met ventilatievouden van 20 tot maar liefst 50!

Luchtverdeling in Theaters

Interland Techniek laat zien hoe met behulp van uitgebreide CFD-studies en maatwerkoplossingen de meest complexe luchtverdeelvraagstukken in theaters kunnen worden opgelost.

Kanaalcomponenten 2.0

Inatherm geeft u uitleg over de selectie en diverse kwaliteitsnormen zoals luchtdichtheid en reinheid van kanaalcomponenten met een koppeling aan o.a. het PvE Gezonde Kantoren en andere toepassingsgebieden.

Nieuw: de meest energiezuinige WTW-unit in de markt

Een kennismaking met een nieuw, uniek en zéér duurzaam decentraal ‘alles-in-één’ ventilatieconcept voor de utiliteit.

VRIJBLIJVENDE LUNCH MET WEBINAR

Wilt u ook gebruik maken van een vrijblijvende lunch webinar, waarbij wij tijdens de lunch broodjes regelen en een webinar over het door u gekozen onderwerp uit de lunch kaart verzorgen. Neem dan gerust contact op.


Is er een onderwerp op deze lunchkaart die u aanspreekt?
Neem contact met ons op via : interlandtechniek@hcgroep.com of bel 0416-317 830

Meer nieuwsberichten

Interland Techniek op de VSK!

ZwembadBranche Dag 2019

TU Delft voorzien van 670 inductie-units met geïntegreerde VAV