Industrie

Industrie is een alles omvattende naam voor projecten waarbij de productie of verwerking van materiaal en goederen centraal staan. Enkele voorbeelden van industriële segmenten zijn food, pharma, luchthavens, scheepsindustrie, de agrarische sector, maakindustrie en energiecentrales. Ieder segment heeft haar eigen unieke eisen aan het bereiken van comfort maar ook aan de specifieke luchtbehandeling voor bijvoorbeeld proces of omgeving.

Totaaloplossing Interland Techniek & Inatherm in Industrie

Klimaat in industrie

Zo breed als de term industrie kan worden uitgelegd, zo uitgebreid is ook de verscheidenheid aan oplossingen voor deze specifieke vraagstukken. Er zijn verschillende uitgangspunten bij het ontwerpen van een ventilatiesysteem in de industrie. Denk daarbij aan gezondheid van de medewerkers, comfort procesoptimalisatie, kwaliteitsverbetering, veiligheid, wetgeving of hygiëne. Interland Techniek & Inatherm leveren geïntegreerde totaaloplossingen afgestemd op deze project-specifieke wensen. Of het nu gaat om een bierbrouwerij of een groot schip, er is altijd een maatwerk oplossing mogelijk. Producten van Interland Techniek & Inatherm zijn terug te vinden in tientallen industriële projecten in Nederland. Belangrijkste producten die veelal in onze industrie-oplossingen worden toegepast zijn:

Wet- en regelgeving

De normering en richtlijnen voor het ontwerpen van een ventilatiesysteem voor de industrie zijn afhankelijk van het type gebouw, de functie en de wensen van de opdrachtgever. Ieder segment binnen de industrie heeft vaak zijn eigen richtlijnen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat voor de werknemers. Belangrijke parameters hierbij zijn luchtvochtigheid, temperatuur, luchtzuiverheid en geluid.

Deze ventilatie-eisen en condities worden vaak project-specifiek vastgelegd in een Programma van Eisen (PvE).

Onze oplossingen

Interland Techniek & Inatherm hebben samen ruime ervaring in het ventileren en conditioneren van industriële toepassingen. Diverse producten uit ons assortiment zijn specifiek afgestemd op de functies en eisen van industriële gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële luchtdrogers voor bierbrouwerijen, luchtbehandeling voor een bakkerij, Axiaal ventilatoren voor de agrarische sector of explosieveilige (ATEX) componenten voor fabrieken. Maar ook een breed programma van brandkleppen en rookkleppen kunt u bij ons terecht.

Heeft u een specifiek klimaattechnisch vraagstuk binnen de industrie? Neem contact op met één van onze specialisten en wij adviseren u graag voor een oplossing op maat.

Neem contact op!
Vaak toegepast in dit segment

Producten

Luchtbehandeling

Ventilatoren

Vochtbeheersing

Overige producten voor Industrie

Referenties uit dit segment

Referenties

Interland Techniek biedt een complete range kwalitatieve en luchttechnische componenten, waarbij volledige ondersteuning van advies tot aftersales geboden kan worden.

NedTrain

NedTrain Leidschendam kiest voor stralingsverwarming. De verwarming voor de lijnwerkplaats in Leidschendam zal eind ...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!