Kantoren

Vandaag de dag worden er steeds meer eisen gesteld aan de omgeving waarin mensen werkzaam zijn. Denk aan een toenemend gebruik van flexplekken en kantoren die een flexibel karakter hebben qua indeling. Daarnaast is er een groeiende interesse voor het creëren van omstandigheden die bijdragen aan een beter comfort en op die wijze aan betere prestaties. Inatherm, onderdeel van HC Groep, levert verschillende, geïntegreerde totaaloplossingen die bijdragen aan een gezond en comfortabel binnenklimaat in werkomgevingen, geschikt voor toepassing in zowel nieuwbouw- als in renovatieprojecten.

Klimaat kantoor

De kantorenmarkt is in beweging. Nieuwe kantoren verrijzen, bestaande kantoorgebouwen worden gemoderniseerd en monumentale panden worden omgebouwd als kantoor. In navolging van het Programma van Eisen Frisse scholen is sinds 2018 een PvE ontwikkeld voor kantoren “Gezonde Kantoren”.

Het Programma van Eisen Gezonde Kantoren telt vier thema’s: lucht, klimaat, licht en geluid. Per thema zijn drie ambitieniveaus beschreven: Klasse C (voldoende), Klasse B (goed) en Klasse A (zeer goed).

Kantoorventilatie | Inatherm

Ook uw kantoor gezond!

Heeft u de ambitie om een gezond kantoor te verwezenlijken? Inatherm en Interland Techniek kunnen u daarbij helpen. Verschillende producten zoals de geluiddempers van Inatherm en de luchtroosters van Interland Techniek helpen om te voldoen aan deze gestelde eisen. Met onze expertise in luchtbehandeling, warmteterugwinning en klimaatbeheersing adviseren we u graag over het juiste systeem.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!