Musea & archieven

Een gezond binnenklimaat creëren is een complex luchttechnisch vraagstuk. Inatherm & Interland Techniek hebben veel ervaring in het adviseren en ontwerpen van klimaatinstallaties voor musea & archieven.

KLIMAATbeheersing iN MUSEA & archieven

Bij het ontwerp van luchtbehandelingsinstallaties van theaterzalen, radio- en televisiestudio’s, bioscopen en auditoria spelen zaken als comfort, geluid, interne warmtelast en de hoge bezettingsgraad een belangrijke rol. Die manier waarop verse lucht wordt ingebracht vereist een ontwerp waarbij esthetiek en comfort hand in hand gaan met de specifieke technische eisen aan de ruimte.

Luchtbehandeling in een museum heeft meerdere functies; ventileren, aanwarmen, koelen en ontvochtigen en bevochtigen. Bij het ontwerp van de luchttechnische installaties speelt ook de flexibiliteit van ruimtes een steeds groteren rol.

Een veelvoud aan archieven zijn door ons reeds voorzien van apparatuur voor de conditionering van deze luchttechnische uitdagingen, onze specialisten bieden graag ondersteuning voor uw specifieke project.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!