Interland Techniek breidt programma uit met DriSteem

dristeem_stoomluchtbevochtigers_interland_techniek_breidt_programma_uit.jpg
20 februari 2023

Interland Techniek breidt vanaf heden het programma stoomluchtbevochtigingsapparatuur uit met DriSteem, een toonaangevende fabrikant van onder andere bevochtigingssystemen.

Al 50 jaar actief in stoomluchtbevochting

Interland Techniek is al meer dan 50 jaar actief in stoomluchtbevochting. Eind 2022 heeft Interland Techniek voor de Nederlandse markt een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend met DriSteem.

DriSteem

DriSteem is reeds sinds 1965 fabrikant van hoogstaande en betrouwbare luchtbevochtigingssytemen en een van de grootste specialisten wereldwijd.

“Overal waar een te lage luchtvochtigheid een belangrijk issue is, bieden onze producten een oplossing”. Vooral in de koude wintermaanden is de omgevingslucht heel droog, en dan wordt de lage luchtvochtigheid een gezondheidsprobleem of kan een negatieve invloed zijn bij de verwerking van vochtgevoelige producten.

HET PROGRAMMA DRISTEEM BESTAAT UIT:

• De XTP elektroden stoomluchtbevochtiger

• De XTR elektroden stoomluchtbevochtiger

• De RTS weerstandstoomluchtbevochtiger

• Rapid-Sorb en Ultra-Sorb stoomverdeelsystemen

Het tijdperk van de verlengde luchtbehandelingskasten voorzien van een stoomsectie voor een lang opnametraject is nu verleden tijd! Uniek van DriSteem zijn onze hoog-rendement geïsoleerde stoomverdeelbuizen, welke bijdragen tot een energiebesparing tot 85%, een zeer kort opnametraject en een lagere warmteoverdracht en minder condensaatverlies.

Optimale luchtbevochtiging

Maatwerk is ons sleutelwoord: in functie van beschikbare afmetingen, maximaal toegelaten stoomabsorptielengte, luchttemperatuur, capaciteit kg/h, etc. worden de stoombevochtiger en/of stoomverdeling met eigen softwareprogramma berekend waardoor Interland Techniek u de garantie geeft voor een optimale bedrijfszekerheid en regeling van uw luchtbevochtiging!

MEER WETEN OVER STOOMLUCHTBEVOCHTIGING?

Hier vindt u de DriSteem producten.

Meer nieuwsberichten

Luchtdichtheidsklasse C voor kunststof plenum

Levering producten voor Depot Boijmans Van Beuningen gestart.

Gezamenlijke opdracht: project OCC | Den Haag