Nieuwbouw Rosewood Amsterdam

Fan coil units

Het Rosewood Hotel moet een van meest luxe hotels worden van Amsterdam. De keten heeft al drie hotels in Europa maar wil dit de komende jaren uitbreiden naar maar liefst 11 hotels op Europese bodem.

Nieuwbouw Rosewood Amsterdam

Locatie:
Amsterdam
Installateur:
Warmtebouw

Het nieuwe hotel wordt gevestigd in het oude Paleis van Justitie aan de Prinsengracht. Het gebouw, deels gebouwd in 1665, heeft een oppervlakte van ruim 21.000 m2 en waarin het ruimte biedt aan 134 luxe kamers en suites. Het grootste aantal vierkante meters wordt gebruikt voor openbare ruimtes. Zo worden er in hotel onder andere, op het gebied van eten en drinken, twee restaurants en een lounge bar gerealiseerd. Ook wordt er in het hotel een wellness gerealiseerd met binnenzwembad.

Fan coil units

Warmtebouw Utrecht is verantwoordelijk voor alle installaties in dit grote en prestigieuze hotel.

Interland Techniek heeft de opdracht voor het leveren van alle fan coil units van de hotelkamers. Op basis van de gegevens van Warmtebouw en de hoge geluidseisen vanuit de opdrachtgever is er veel overleg tussen warmtebouw en Interland Techniek geweest om de juiste fan coil units te selecteren. Alle Sabiana units zijn Eurovent gecertificeerd.

Maximale energiebesparing

In het fraaie binnenzwembad wordt het klimaat geregeld door een Dantherm luchtbehandelingskast. Om een maximale energiebesparing te realiseren wordt maximaal gebruikgemaakt van zowel voelbare als latente warmteterugwinning.

Dantherm luchtbehandelingskast

Dantherm staan synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie en wordt geleverd binnen een breed scala van verschillende zwembadtoepassingen. Of het nu gaat om een luchtontvochtiging systeem geschikt voor een overdekt particulier zwembad, of het beheersen van de luchtvochtigheid en ventilatie van hotel zwembad, Dantherm systemen zorgen voor een energiezuinige en efficiënte beheersing van ieder vocht- en ventilatievraagstuk.

Meer informatie over binnenklimaat?

Heeft u een lastig vraagstuk m.b.t. het binnenklimaat? Neem contact op met een van onze adviseurs via: +31 (0)416 - 317 830

Meer projecten

Aluminium lamellenwand type IT516L in kleur RAL7006

appartementencomplex Duinoord

Interland Techniek heeft voor appartementencomplex Duinoord twee unieke lamellenwanden geleverd en gemonteerd

lijnroosters renovatie douanelab interlandtechniek

Renovatie Douanelab

Door het scheiden van de kantooromgeving en laboratorium zijn de be...

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van
Interland Techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op!

klantenservicevrouwinatherm v2square